Lutz Huelle er ukjente kongen av mote Hybrid
Terry D Farrell
Tuesday, January 05, 2016


PARIS, Frankrike-Lutz Huelle er fascinert av transformasjoner. Har det vært en dag-til-natt alternativet så genialt som sin silkeaktig bomull parka? Det glidelås åpne over skulderen, brettes ned i en rysj, og vips! En yttertøy klassiske forvandlet til en cocktail kjole suspendert på to diamante stropper.


Huelle er en past master av slike utilitaristisk glamour, og parajumpers jakke norge hans nye samlingen var full av den. Smart litt av elastication på en pels skulder; satin så på en rå denim kjole; den flapper-fringing på en dress jakkeslaget og hem; side-slit på en langstrakt sweatshirt, som utsatt en kort skjørt lathered med store sølv paillettes... detaljer som disse var parajumpers jakke en forførende kombinasjon av kjent og fremmed. Likeledes strikk rørene av industrielle nylon som Huelle snaked over kjoler opprette femme fatale silhuetter. Det var en Parajumpers Dame High Fill Power Alaska Jakke Army transformasjon som var merkelig, men merkelig fristende.


Ordet "hybrid" er bandied rundt mer i mote, men det har alltid vært i Huelles parajumpers jakke dame vokabular, og hans siste ta forsterket mulighetene. Essensen av alt synes faktisk å være Parajumpers Dame High Fill Power Alaska Jakke Army måten han byttet dag til natt, Matt å flimre, så enkelt som parajumpers jakke oslo pensel av en hånd over et strøk av pavé paljetter, snu svart til sølv.More Posts